Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Hopp til hovedinnhold

NAV Værnes

 NAV Værnes ble etablert 01.01.16 og består av de tidligere NAV-kontorene i Frosta, Stjørdal, Meråker, Selbu og Tydal kommuner.

Snarveier: www.nav.no
Lokasjonene i de fem kommunene består, og brukerne kan henvende seg i alle kommuner for å få hjelp og bistand. Stjørdal er vertskommune for samarbeidet.
 
NAV-kontorene i Frosta, Stjørdal og Meråker var allerede fra 2009 etablert i et eget samarbeid, NAV Værnes Nord. Initiativet til etableringen av NAV Værnes kom fra kommunal side i småkommunene Selbu og Tydal. Bakgrunnen for dette var at NAV-kontorene i begge disse kommunene var sårbare på grunn av kontorstørrelsen. Et samarbeid med kontorene i NAV Værnes Nord kunne sørge for bedre rettssikkerhet for brukerne, mer effektiv og stabil drift, større fagmiljø og en enhetlig forvaltningspraksis.
 
NAV Værnes har vært et pilotprosjekt og et nybrottsarbeid som har gitt arbeids- og velferdsdirektoratet verdifulle erfaringer om sammenslåing av NAV-kontor uten kommunesammenslåing.
 
På sikt vil etableringen av NAV Værnes gi gevinster som ikke hovedsakelig er realiserbare, men som gir mulighet for en omdisponering av midler til økt markedsarbeid. Dette vil igjen gi bedre tjenester til brukerne og økt overgang til arbeid i regionen.
 
Oppdatert: 08.02.2016 14:43

VÆRNESREGIONEN Nettstedskart Postboks 133, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500 Mail: postmottak@stjordal.kommune.no
enableBackground