Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Værnesregionen - Nytt fra Værnesregionen - Pressemeldinger - Statsministeren på besøk
Hopp til hovedinnhold

Statsministeren på besøk

 

Statsminister Jens Stoltenberg besøker Værnesregionen DMS onsdag.

 

Stoltenberg_Huk_540x360_foto_SMK.jpg

(Foto: Statsministerens Kontor)

Tidlig onsdag morgen lander statsminister Stoltenberg i Stjørdal. Litt etter klokka 9 på morgenen blir han mottatt av rektor Torgeir Aksnes, og hans ansatte og elever på den nesten flunkende nye Stokkan ungdomsskole.
- Jeg synes det er stas at han kommer på besøk. Noe av foranledningen var at vi inviterte ham hit til å stå for den offisielle åpningen. Den gangen passet det ikke, men det gjorde det nå i forbindelse med andre besøk i Trøndelag, sier Aksnes.
 

Ved Stokkan ungdomsskole skal statsministeren guides rundt og bli presentert for den flotte skolen.
- Vi har noen besøksguider blant elevene, så noen av dem får den store æren av å følge Stoltenberg rundt. Det blir en tur innom auditoriet, musikkrommet og et klasserom eller to. Det ligger også an til at en klasse eller to får celebert besøk og anledning til å stille statsministeren noen spørsmål, sier rektor Aksnes.

Etter drøyt 40 minutter på Stokkan ungdomsskole setter Jens Stoltenberg seg i bilen og forflytter seg til Værnesregionen DMS.
- Her vil statsministeren bli orientert om driften og ikke minst om de mange samhandlingsprosjektene som er på gang innenfor helse- og omsorgstjenestene i Værnesregionen, sier enhetsleder ved Værnesregionen DMS, Ann-Sissel Helgesen.
Dette innebærer at Stoltenberg både skal en tur innom Frisklivssentralen og dialyseavdelingen. Det vil også være naturlig at statsministeren tar seg tid til en prat med noen av pasientene ved Værnesregionen DMS.

- Stoltenberg var her for fire år siden også, men det har skjedd mye etter den tid. Det at statsministeren tar seg tid til å besøke oss igjen setter vi veldig stor pris på, sier Helgesen som gleder seg til å vise fram Værnesregionen DMS.

Publisert: 10.06.2011 15:00
VÆRNESREGIONEN Nettstedskart Postboks 133, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500 Mail: postmottak@stjordal.kommune.no
enableBackground