Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Værnesregionen - Nytt fra Værnesregionen - Pressemeldinger - RFI - Portal-/hjemmesideløsning - Værnesregionen
Hopp til hovedinnhold

RFI - Portal-/hjemmesideløsning - Værnesregionen

 Værnesregionen ønsker dialog med aktuelle leverandører om regionens planlagte felles anskaffelse av fremtidens portal-/hjemmesideløsning.

Vi ønsker tilbakemelding fra markedet på flere utfordringer, og noen av disse er listet opp i dokument innlagt på Doffin. Leverandørene står også fritt til å redegjøre for annen/ytterligere informasjon som er relevant.
 
Værnesregionens visjon er
Digitalt førstevalg – helhetlig, åpen og inkluderende.
 
 
I dag har hver kommune i Værnesregionen egne hjemmesider på felles plattform (SharePoint), som driftes av den enkelte kommune. I tillegg har Værnesregionen en felles hjemmeside for alle kommunene på samme plattform: www.varnesregionen.no
 
Dagens hjemmesider tilfredsstiller ikke de krav og forventninger som innbyggeren har til kommunen sin. Vi ønsker derfor å utfordre, og bli utfordret, på innovative løsninger for nåtid og fremtid.
 
Ny anskaffelse og anvendelse av ny portalløsning skal bidra til gevinster som økt tjenestekvalitet, økt tilgjengelighet, økonomiske gevinster, bedre ressursutnyttelse, redusert sårbarhet og bedre sikkerhet. I denne anskaffelsen deltar kommunene Frosta, Meråker, Selbu, Stjørdal og Tydal.
 
Vår RFI (Request for information) ligger på Doffin https://doffin.no/Notice/Details/2017-598603 Ta en titt og meld deres interesse for en til en møte med oss.
Publisert: 30.01.2017 14:00
VÆRNESREGIONEN Nettstedskart Postboks 133, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500 Mail: postmottak@stjordal.kommune.no
enableBackground