Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Værnesregionen - Nytt fra Værnesregionen - Pressemeldinger - Håper på mange legevakt-svar
Hopp til hovedinnhold

Håper på mange legevakt-svar

 

Ønsker mange tilbakemeldinger om Værnesregionen Legevakt.

Børge Lillebo til nett.jpg

400 personer har fått brev fra Værnesregionen Legevakt de siste dagene med spørsmål om å svare på en undersøkelse. Nå håper legevaktledelsen at så mange som mulig av de 400 svarer.

Værnesregionen Legevakt ble etablert i 2009 som et samarbeid mellom Meråker, Selbu, Stjørdal og Tydal, og etter to års drift skal ordningen evalueres. En meget viktig del av evalueringen består av tilbakemeldinger fra brukerne.
- 100 personer i hver av de fire kommunene som har vært i kontakt med legevakten den siste tiden har fått evalueringsskjemaet tilsendt, sier medisinsk ansvarlig ved Værnesregionen Legevakt, Børge Lillebo.

Nå håper han at mange av de 400 bruker ti minutter på å fylle ut spørreskjemaet og returnerer det til Værnesregionen Legevakt. For Lillebo og alle andre er det viktig å få så mange tilbakemeldinger som mulig fra brukerne.

Evalueringsskjemaet består av 21 spørsmål. Disse handler blant annet om brukernes erfaringer med legevakten, om ventetid, tilgjengelighet og de fysiske omgivelsene.
Brukerundersøkelsen vil stå meget sentralt når Værnesregionen Legevakt skal evalueres, men det er flere som skal lyttes til.
- Evalueringen består av flere deler. Ansatte ved legevakten, leger og ambulansepersonell skal intervjues. Det samme skal helsepolitikere i de fire kommunene. Vi ser også på bruk av ambulanse- og legevakttjenester før og etter innføring av legevaktsamarbeidet. Alt dette i tillegg til spørreundersøkelsen, sier Lillebo.


Fakta om Værnesregionen Legevakt:
• Kommunene Tydal, Selbu, Stjørdal og Meråker samarbeider om legevakt.
• Døgnåpen legevakt for de fire kommunene. Lege til stede fra kl. 16-08 og alle helg- og høytidsdager. Ellers betjent av sykepleier.
• Ved øyeblikkelig hjelp på dagtid vil sykepleier være til stede og hjelpe pasienter som trenger legehjelp å komme til lege så raskt som mulig.
• Legevakten består av 6,7 årsverk fordelt på ti ansatte.
• Værnesregionen Legevakt har adresse Kjøpmannsgata 10-12 i Stjørdal (Gjensidige-gården). Ambulansetjenesten har base i samme bygg.
• Legevakten treffes alltid på tlf. 74 82 60 00.
• Leder for legevakten er Unni Røkke.

Publisert: 11.04.2011 16:00
VÆRNESREGIONEN Nettstedskart Postboks 133, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500 Mail: postmottak@stjordal.kommune.no
enableBackground