Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Hopp til hovedinnhold

Giske åpner nettsidene

 Statsråd Trond Giske får æren av å åpne de nye nettsidene til Værnesregionens kommuner.

Nøyaktig klokka 11.11 tirsdag 11.1.11 går de nye nettsidene ”på lufta”. Da lanserer Stjørdal kommune, Meråker kommune, Tydal kommune, Selbu kommune og Frosta kommune, og Værnesregionen sine nye nettsider.
Nærings- og handelsminister Trond Giske har takket ja til å ”trykke på knappen” som får de nye nettsidene i drift. Sammen med leder av regionrådet i Værnesregionen, ordfører Inga Balstad i Selbu kommune, vil Giske stå for den offisielle åpningen. Også fylkesordfører i Sør-Trøndelag, Tore O. Sandvik og fylkesrådsleder i Nord-Trøndelag, Alf Daniel Moen vil være til stede under lanseringen som foregår på Rica Hell Hotel.
Bak nettsidene som har en felles profil og er bygd over samme lest ligger klare tanker om samhandling og utnyttelse av hverandres kompetanse.
- Målet med anskaffelse av felles portalverktøy er at vi skal legge et best mulig grunnlag for informasjonsdeling og samarbeid både innad i den enkelte kommune og mellom kommunene i Værnesregionen, sier webansvarlig Sigbjørn Holberg i Stjørdal kommune, som er prosjektleder i det felles portalprosjektet i Værnesregionens kommuner.
Mye arbeid er lagt ned i de nye nettsidene som har som hovedmålsetning at de skal være enkle å manøvrere i, og dermed skal det være så enkelt som mulig å finne den informasjon du er på leting etter. Informasjonen som ligger på de kommunale sidene vil være svært omfattende. Samtidig skal de også sørge for å gi innbyggerne i kommunene aktuelle og relevante saker.

 

Fakta om de nye nettsidene

  • Kommunene Stjørdal, Frosta, Meråker, Selbu og Tydal lanserer nye nettsider med lik grafisk utforming tirsdag 11.1.11 klokka 11.11.
  • Leverandør er firmaet Enable.
  • Design er utført av Bennett Reklamebyrå.
  • Hjemmesiden til  den enkelte kommune finner du på samme adresse som tidligere.
  • Værnesregionen får også nå sin egen nettside: www.varnesregionen.no
Publisert: 07.01.2011 15:00
VÆRNESREGIONEN Nettstedskart Postboks 133, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500 Mail: postmottak@stjordal.kommune.no
enableBackground