Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Værnesregionen - Nytt fra Værnesregionen - Pressemeldinger - De nye nettsidene på lufta
Hopp til hovedinnhold

De nye nettsidene på lufta

 Statsråd Trond Giske var til stede da fem av kommunene i Værnesregionen tirsdag 11.1 åpnet sine nye nettsider. Her ser du film fra åpningen.

Ordforere_giske[1].gif

Statsråd Trond Giske var til stede da de nye nettsidene i Værnesregionen ble lansert. Fra venstre: Ordfører Frode Revhaug i Frosta, ordfører Johan Arnt Elverum i Stjørdal, ordfører Kari Slungård i Tydal, nærings- og handelsminister Trond Giske, ordfører Inga Balstad i Selbu og ordfører Bård Langsåvold i Meråker.

 

 

Hente Microsoft SilverlightSe statsråd Trond Giskes tale under åpningen av de nye hjemmesidene


Ordførerne i alle fem kommuner var til stede da Trond Giske i formiddag lanserte de nye felles nettsidene til Værnesregionen.

Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal og Frosta kommuner har nå nettsider som er bygd over samme lest og som åpner for en lett tilgjengelig informasjonsdeling mellom kommunene i Værnesregionen.

Nøyaktig klokka 11.11 var det leder av Regionrådet i Værnesregionen, Selbus ordfører Inga Balstad, som fikk æren av å snurre i gang åpningsfilmen som endte med at sidene ble erklært som åpnet.

De nye nettsidene er første trinn i et omfattende portalprosjekt, som også inneholder intranett og ekstranett for alle de fem deltakerkommunene.  

 

Hente Microsoft SilverlightSe leder av regionrådet, Inga Balstad, åpne de nye hjemmesidene

 

Publisert: 11.01.2011 13:00
VÆRNESREGIONEN Nettstedskart Postboks 133, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500 Mail: postmottak@stjordal.kommune.no
enableBackground