Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Værnesregionen - Nytt fra Værnesregionen - Manglende lønns- og trekkoppgaver – informasjon til arbeidsgiver og arbeidstaker
Hopp til hovedinnhold

Manglende lønns- og trekkoppgaver – informasjon til arbeidsgiver og arbeidstaker

 1. mars er absolutt siste frist for at tallene blir med på forhåndsutfylt selvangivelse.

Til arbeidsgivere som er forsinket med og levere lønns- og trekkoppgaver vil vi informere om at 1. mars er siste frist for at lønnsmottaker skal få med tallene på forhåndsutfylt selvangivelse. Oppgavene må da være registrert hos Værnesregionen skatteoppkreverkontor innen denne dato.

Vi minner også om at det blir ilagt gebyr på kr. 10,- pr. dag/pr. oppgave for forsinket innlevering.

Manglende eller forsinket innrapportering av lønn mv. kan medføre feil i skatteoppgjøret hos den enkelte og hvis du som mottaker ikke selv besørger at lønn mv. er påført din selvangivelse kan det bli ilagt tilleggsskatt.

Sørg derfor for¨å forsikre deg om at arbeidsgiver har sendt inn oppgaven og kontroller på forhåndsutfylt selvangivelse at alt stemmer.

Hvis arbeidsgiver ikke gir deg kvittering for lønn i form av lønnslipp eller oppgave kan du ta kontakt med Skatteoppkreveren for bistand. Husk å ta vare på alt av lønnsslipper gjennom året. Lønnsslippen er din kvittering for at arbeidsgiver har foretatt forskuddstrekk. Det er avgjørende å ha dokumentasjon hvis det skulle oppstå problemer med at arbeidsgiver ikke har avsatt, innberettet og innbetalt skattetrekket. 

Publisert: 15.02.2011 10:00
VÆRNESREGIONEN Nettstedskart Postboks 133, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500 Mail: postmottak@stjordal.kommune.no
enableBackground